Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе не е толкова скоро...май минаха две години...ей никога не съди за една кола по това колко скоро си почнал да я продаваш..
    Аз скоро си купих 159...ма ако това лято взема зелена карта за САЩ...тогава задължително продавам старата 156, ако ме няма 9-10 месеца от годината! Не че съм на зор нещо...
    Никога не знаеш какво ще ти се случи в живота...на място гледаш и преценяваш!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Абе не е толкова скоро...май минаха две години...ей никога не съди за една кола по това колко скоро си почнал да я продаваш..
      Аз скоро си купих 159...ма ако това лято взема зелена карта за САЩ...тогава задължително продавам старата 156, ако ме няма 9-10 месеца от годината! Не че съм на зор нещо...
      Никога не знаеш какво ще ти се случи в живота...на място гледаш и преценяваш!

Тя въобще не се продава от скоро.
      Когато търсех моята преди две години горе долу, вече беше продадена от Добромирски, и новият и собственик я препродаваше незнайно защо.

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

• кои други неща са проблемни при този модел. Всеки говори с половин уста,а на мен ми трябва разяснения. Моята почна да скърца като стара спалня отдясно отпред и то само като минавам през неравности по пътя,но изобщо не я жаля.... Днес ще я водя на преглед докито да каже какво я боли и да я излекува
        Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

• Първоначално публикувано от silvia_sl Покажи съобщение
          кои други неща са проблемни при този модел. Всеки говори с половин уста,а на мен ми трябва разяснения. Моята почна да скърца като стара спалня отдясно отпред и то само като минавам през неравности по пътя,но изобщо не я жаля.... Днес ще я водя на преглед докито да каже какво я боли и да я излекува
          Веднага ти ги давам... разясненията колежке...Тоз ЖИвко е несериозен

В момента описваш една от болните теми на модела 147 (а и на 156/ГТ). Скърцането идва от втулките на горните носачи (самите носачи са алуминиеви). Таа като превъртят гумените втулки и колата ти започва да скърца като "Черната Перла" на Джак Спароу

Имаш 2 варианта :

- ако са ти здрави шарнирите, взимаш полиуретанови тамони от колегата Ферарист и ги монтираш на твоите носачи. Имай предвид, че в този случай ще трябва да ги смазваш периодично (поне веднъж годишно).

- ако шарнирите са ти заминали, си купуваш едни оригинални носачи, марката е TRW. Моят съвет е да не правиш компромиси с горните носачи. Тоест САМО и ЕДИНСТВЕНО TRW ще ти изкарат повече време.
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Здравейте, какво ви е мнението за тази 147
            http://www.cars.bg/u636037

Comment

• Тази е на колегата дигитал...мн поддържана по мое мнение...с мн любов правена!
              sigpic

Comment

• vuk, собственика на колата е писал тооооооочно преди теб
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Тази е на колегата дигитал...мн поддържана по мое мнение...с мн любов правена!
                  Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  vuk, собственика на колата е писал тооооооочно преди теб
                  Благодаря,
                  все още търся GT, но не се знае

Comment

• Ще ви помоля малко по-така да се придържаме към темата, че вече...
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Alfa 156

Здравейте!
                      Може ли да ми дадете мнение на прима виста за този екземпляр - http://www.mobile.bg/11356859336815329
                      Благодаря предварително!

Comment

• Първоначално публикувано от desobboy Покажи съобщение
                        Здравейте!
                        Може ли да ми дадете мнение на прима виста за този екземпляр - http://www.mobile.bg/11356859336815329
                        Благодаря предварително!
                        Лъжат с годината, това на прима виста
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• колеги едно мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=21pysd
                          Last edited by kala_arsenal; d.m.y г., 18:48.

Comment

• колеги все още 4акам мнението ви http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=21pysd ако може

Comment

• Изглежда добре...друг е въпроса относно цената...
                              - Вътре вратите са претапицирани в кожа...което е готино...
                              - салона е претапициран също...е не е лош.
                              - Волана е грозно пратапициран...
                              - Липсва кората на двигателя
                              - от снимките изглежда е със стелки от Vfti...Може и дае форумна.

Според мен за тази цена можеш да намериш някоя с по красиви джанти...с допълнителни зимни гуми...по-готин цвят...иначе изглежда запазена и поддържана!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от desobboy Покажи съобщение
                                Здравейте!
                                Благодаря предварително!
                                И аз така от прима виста да ти кажа, че колата е имала удар в левия калник. А пък тия джинси на Седалкатите не искм да ги коментирам, по-биха се вписали в интериора на некой Фиат 125
                                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X